Ravintolaelämykset

Huomaa, että viikonloppu on taas tulossa kun lehdessä on ravintola-arvosteluja. Väistämättä niillä on vaikutusta ravintolan suosioon, vaikka kyseessä onkin vain yhden kriitikon näkemys ja makumieltymykset. Kuka viitsii lähteä kokeilemaan ravintolaa, mikä saa vain yhden tai kaksi tähteä, missä palvelu ei kriitikon mukaan oikein toimi, ruokakin on vähän sinnepäin ja hinta laatuun suhteutettuna korkea. Hienoissa ravintoloissa annokset ovat silmiä hivelevän kauniita, mutta nälkäisenä kannattaa mieluummin poiketa runsaaseen noutopöytään. Annoksien ulkonäkö- ja makuarvioiden sijaan minua kiinnostaisi enemmän mistä kyseisen ravintolan raaka-aineet tulevat ja miten niitä säilytetään, minkälainen on keittiön siisteys ja hygienia, miten henkilökuntaa työskentelee ja viihtyy. Yllätysisku suoraan ravintolan ytimeen, eli keittiöön, voisi olla mielenkiintoista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Palaute ja mielipide, onko niillä eroa?

Punamullo ja merikrotti

Kun uni ei tule