Tulevaisuuden pakettimatkat

Elon Musk ampui eilen vanhan Teslansa avaruuteen. Siellä se nyt kiertää aurinkoa kaiken muun romun seassa, David Bowien säestyksellä. Olisin keksinyt sillekin rahalle parempaa käyttötarkoitusta ja olisin voinut jopa harkita adoptoivani sen Teslan - pahus.

Tulevaisuuden lomilla ei mennä enää aurinkorannoille löhöilemään tai Lappiin hiihtoretkelle. Tarjolla on todennäköisesti pakettimatkoja kuuhun ja Marsiin, sekä halvempia maan kiertäviä elämyslentoja. "Hanki painottomuuden tunne edes hetkeksi", mainostaa dieettimatkoja myyvä tulevaisuuden firma ja kertoo, kuinka kuukauden pituisella matkalla syödään terveellisesti vain pilleriksi puristettua omaa kakkaa - kas kun sirkat ovat jo ruokatrendinä mennyttä ja vanhanaikaista.
Marsiin tai kuuhun voi ottaa pidemmänkin matkan ja yöpyä elämyksellisesti avaruuspölyssä. Kuuhun on rakennettu viihdekeskus, missä voi harrastaa muun muassa kraaterilautailua ja kuutamokävelyjä.

Kenties yksi ongelma on tulevaisuudessa poistunut - nimittäin meriä saastuttava mikromuovi. Se on saatu kerättyä talteen ja ammuttu samalle radalle Teslan kanssa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Palaute ja mielipide, onko niillä eroa?

Etäilyä, tai sitten ei

Yläpölyt