Vipinää kintuissa.

Ei tässä nyt ole joutanut blogia kirjoitella. Tässä kootut selitykset...
Perjantaina löysimme kuin löysimmekin toisemme kaupungilta ihan ilman kännyköitä (viimeiseen tekstiin viitaten). Alennusmyynneistä ei sillä erää löytynyt mitään - minä olin ihan väärän muotoinen kaikkiin koittamiini vaatteisiin ja osa tarjonnasta näytti jo tangossa sellaisilta "räteiltä", ettei kannattanut tuhlata energiaa. Laitetaankohan alennusmyynteihin vaan kaikki jämät, mitä ei muuten saada myytyä? Parasta reissussa oli ruoka ja juoma. Sitten jo väsytti niin, että ehtoo menikin toipuessa.

Lauantaiaamuna suunnattiin Sastamalaan Vanhan kirjan päiville. Täytyy muuten mainostaa ja suositella, vaikkapa ihan vaan sen tunnelman vuoksi, mikäli ette ole sattuneet koskaan käymään. Mikäli vanhat kirjat eivät kiinnosta, sieltä löytyy uusiakin. Saldona siltä reissulta "Ars Grammatica, Latinan kielioppi" ja kipeät jalat. Onneksi oli taas siihen perään tiedossa hyvää ruokaa, juomaa ja seuraa, mutta kirjoittamaan ei ehtinyt....ei.

Kaikenlaiseen pikkupiperrykseen tärväytyi yllättävän paljon aikaa sunnuntaina ja omaa kuntoaankin piti hoitaa, eli pelata pentanqueta, sekä tietysti saunoa ja syödä hyvin. Erään toisen kirjoitusprojektin päättäminen vei kaiken vapaan ajan maanantaina, joten blogi sai väistyä sen tieltä. Ja pian taas mentiin kohti alennusmyyntejä, missä eilen kului tunteja miltei kokonaisen työpäivän verran. Ja kyllä minun mieleni synkkeni niiden riepujen äärellä... ainoa löytö oli kesähattu. Pääni näyttäisi olevan melkein standardikokoa, joten hatun ostaminen oli helppoa - sinällään mukavaa, että jotain siis löytyi kalasopan lisäksi. Aina välillä täytyi seurata jalkapalloa... paitsi Ruotsi - Sveitsi ottelua, mikä oli äärimmäisen huono. Sen kanavapujotteluun käytetyn ajan olisi tietysti voinut uhrata blogille, mutta aivojen nyrjähdettyä zombi-taajuudelle on turha yrittää saada sieltä ulos yhtään kokonaista sanaa, puhumattakaan lauseista.

Vipinää on riittänyt ja neljä päivää on tuntunut parilta viikolta. Tästä se vauhti vaan kiihtyy, joten katsotaan milloin sitä joutaa seuraavia jonninjoutavia rivejä naputtelemaan. Mukavaa sadepäivää! Haistan täällä taas jonkin ihanan tuoksun keittiöstä....

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Palaute ja mielipide, onko niillä eroa?

Etäilyä, tai sitten ei

Yläpölyt