Comeback

Onko mitään epäilyttävämpää kuin comeback? Elähtäneet, jo kerran laskukauden kokeneet tähdet yrittävät tehdä onnetonta paluuta... saattavatpa joskus jopa onnistua räjäyttämään potin uudelleen - niinkö? Mikään edellä mainitusta ei pidä kohdallani paikkaansa, joten voinen turvallisin mielin palata naputtelemaan näitä sepustuksiani. En ole onneksi tähti - en toivottavasti edes mitenkään elähtänyt, eikä ole laskukautta, ellei mitata nykyistä lihaskuntoa. On vain suunta vakaasti eteenpäin.

Kolme kuukautta yliopistomaailmaa on nyt takana ja toivottavasti jatkuu joulun jälkeen. Aika livahti nopeasti. Kokemus oli opettavainen ja antoisa. Se toi lisää virtaa (johtuuko kenties siitä, että työpiste oli enimmäkseen Virta - nimisessä rakennuksessa) ja pisti uinuneet aivonystyrät jälleen liikkeelle. Ainoa harmittava asia on, ettei tullut tehtyä irtiottoa entiseen uraan jo paljon aikaisemmin. Soisin jokaisen kokevan jotain sellaista, mistä saa itsensä ja taitonsa peliin laittamisesta enemmän kuin mitä antaa. Mahtavaa!

Edelleen oma tulevaisuus on aika avoin. Onhan se välillä pelottavaa kun ei tiedä mistä seuraava toimeentulo varmasti tupsahtaa, mutta positiivisella asenteella asiat tuppaavat yleensä jotenkin järjestymään. Ei elämä ole murehtimista ja paikoillaan polkemista varten - sillä menetelmällä jää aika paljon kokematta ja näkemättä. On syytä aika ajoin tsekata missä mennään ja tehdä comeback elämään! Minun tapauksessani tällä erää vähän vaatimattomammin.. comeback tähän blogiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Palaute ja mielipide, onko niillä eroa?

Etäilyä, tai sitten ei

Yläpölyt