Lottovoitto

Vielä ei arvannut kukaan seitsemää numeroa oikein ja loton pääpotti kasvaa yhä vaan. Kai se on pakko yrittää ensi viikolla, vaikka tilastolliset laskelmat eivät mitenkään puolla voiton päätymistä tähän osoitteeseen.

Sillä rahalla toteuttaisi kyllä melko monta haavetta. En ryhdy edes luettelemaan, mitä kaikkea mielessä pyörii sen summan tärväämiseksi. Osa täytyisi tietysti säästää tai sijoittaa järkevästi. Toisessa päässä haavetta mieli törmää todellisuuteen - mitä hitsiä sitä oikeasti tekisi niin suurella rahasummalla! Tarkemmin ajatellen, siitä seuraa myös murhetta ja pienempikin summa kyllä riittäisi.

Vielä lottovoittoakin enemmän toivon, että kaikki läheiset saisivat elää terveinä ja onnellisina, minä mukaan lukien. Toki olisi kiva tehdä vähän remppaa ja elellä huoletta, mutta melko mukavaa tämä on nytkin. Mustarastas lauloi tänään ensimmäisen kerran - mihinkä sitä nyt näin hienosta paikasta lähtisi. Niin - kuulostaa kaunopuheiselta, mutta jos pitäisi valita kymmenen miljoonan tai esimerkiksi sen terveyden välillä, niin valinta on ainakin täällä päässä aika helppo.

Jos se voitto ei nyt jostain syystä taaskaan löydä tietään tänne, niin toivon sen menevän todella suureen tarpeeseen ja useaan eri osoitteeseen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Palaute ja mielipide, onko niillä eroa?

Etäilyä, tai sitten ei

Yläpölyt