Ystävyys

Tintti yritti jo vuosia sitten saada uuden ystävän, mutta lähestymistapa taisi olla väärä tai kemiat eivät tosiaan kohdanneet. Hieman samoin kävi jonkin ajan päästä krokonkin kanssa. Miten ihmeessä ystävyys sitten syntyy?

Ystävyys syntyy luottamuksesta, jakamisesta ja joskus selittämättömästäkin yhteydestä toiseen. Se säilyy vaikka väliin tulisi kilometrejä ja aikoja jolloin yhteydenpito syystä tai toisesta jää vähäisemmälle. Vanha ystävyys ei koskaan katoa uuden alle. Kavereita ja tuttavia voi olla paljon, mutta tosi ystäviä vain vähän, sillä ystävyyskin vaatii ylläpitoa.

Mistä löytää ystävän? Se on vähän niin kuin rakkaudenkin kanssa. Useimmiten se ei löydy hakemalla vaan tulee puolivahingossa. Saman henkisiä ihmisiä pyörii yhteisten kiinnostusten ja harrastusten parissa, mutta sekään ei aina riitä - tarvitaan kait sitä samaa kemiaa, mitä on rakkaudessakin.
Parisuhdekin on parhaimmillaan myös ystävyyttä. Ystävyys on jotain, mistä ei luovuta vaikka elämä heittäisikin eteen jotain odottamatonta. Hyvää ystävänpäivää - joka päivä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Palaute ja mielipide, onko niillä eroa?

Etäilyä, tai sitten ei

Yläpölyt