Grillikauden avaus.

Täytyy lähteä noutamaan varastosta kesäkalusteita, sillä huomenna on tarkoitus avata grillikausi.
Olen muuten aina ihaillut niitä, jotka osaavat toimia hiiligrillin kanssa. Minä en osannut ja meikäläisen tuotokset maistuivat useimmiten vain sytytysnesteeltä ja tuhkalta. Siksi hankimme sähkögrillin ja johan alkoi homma toimia. Kesäkeittiö on siirtynyt melkeinpä tyystin terassille ja sähkögrillissä onnistuu mikä vaan. Viime kesänä värkkäsin muun muassa pieniä juustopizzoja, mitkä paistuivat nopsaan ja kuoresta tuli rapsakka. Tämän kesän ensimmäiset tuotokset syntyvät rotukarjan pihvijauhelihasta. Ei tarvita muuta kuin suolaa ja pippuria, kuuma grilli, punaviiniä ja vähän särvintä pihvin kylkeen....ja puolisolle täytettyjä paprikoita.

Ikävintä grillaamisessa on valitettavasti grillin puhdistus - varsinkin rasvaisen kalan jäljiltä. Siivous on viisainta ja näppärintä hoitaa silloin, kun grilli on vielä lämmin.... eikä vatsa ihan täynnä. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Palaute ja mielipide, onko niillä eroa?

Punamullo ja merikrotti

Hyvä johtaminen?