Jääkiekkoa vai euroviisuja?


Jääkiekon mm-kisoja en ole vielä seurannut, mutta tänään olisi mahdollisuus hypätä mukaan siihen huumaan. Suunnilleen samaan aikaan kisataan myös euroviisuissa. Kumpi mahtaa saada enemmän katsojia ja kummasta on odotettavissa menestystä? Miesten leijonaryhmä on avannut kisansa hienosti, mutta nämä alkupelit ovat vasta suuntaa antavia. Entäpä Suomen mahdollisuudet euroviisuissa - en odottaisi suuria. Jännitettävää riittää kuitenkin molemmissa mittelöissä.

Euroviisut eivät jaksa minua kiinnostaa. Musiikin taso on mielestäni vain huonontunut vuosien saatossa ja monet biisit kuulostavat jo valmiiksi plagiaateilta. Kisa on pelkkä show, minkä musiikillinen anti on tyystin toissijaista. En silti kiistä sen viihdearvoa populäärikulttuurissa.

Jääkiekossakin voi olla paikoin show-meininkiä tarjolla, tosin ei ehkä ihan niin paljon kuin euroviisuissa tai Tinttilän kaukalossa. Toivottavasti peli on reilua, eikä kukaan tarkoituksella hakkaa toista mailoin tahi nyrkein, saati taklaa ikävästi. Meno on kuitenkin raaempaa kuin laulukisoissa. Euroviisut saattavat olla parempaa katsottavaa rakkautta ja rauhaa vaaliville.

Kallistun televisiotarjonnassa, kaikesta huolimatta, tänään enemmän sinne jääkiekon puolelle. Menestystä vaan kaikille suomalaisille ihan kaikissa mittelöissä! Kommentit

 1. Euroviisuissa musiikin taso on mitä on, ja usein kisaillaankin siitä, kenellä on komeimmat pyrot ja tehokkain tuulikone. Siitä huolimatta löydän itsestäni joka vuosi hävettävän suuren viisufriikin. Kun penkkiurheiluni rajoittuu lähinnä kaikista merkittävimpien otteluiden sivusilmällä vilkuiluun (jos siihenkään), valinta ei ole vaikea.

  https://aatenarikka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin blogistasi, että olet tuossa viisuasiassa minua paljon viisaampi. Tunnustan, että viisut menee minulla vähän sivusilmällä - todennäköisesti samaan tapaan kuin sinulla jääkiekon vilkuilu : )

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Palaute ja mielipide, onko niillä eroa?

Etäilyä, tai sitten ei

Yläpölyt