Kisakentiltä kotitantereille.

Edessä on vielä miltei kuukauden rypistys jalkapallon MM-kisoja ja Jukolan viesti juuri takana. Jukolassa on jotain maagista, mutta silti en jaksanut seurata otsalamppujen harhailua kesäyössä. Jalkapalloa on tullut sivusilmällä hivenen katsottua ja pahoin pelkään, että saatan jumittua jonkin ottelun eteen toistekin. Vaikka on hienoa nähdä suurten tähtien taituruutta, toivon onnistumisia ja menestystä niille, joilta sitä vähiten odotetaan.

Maailman suosituimmat urheilulajit ovat palloilulajeja, jalkapallo aivan kärjessä. Jääkiekko ei yllä kymmenen joukkoon. Isot ja pienet pallot, kaikissa lajimuodoissaan, tuntuvat siis kiehtovan ihmistä. Ei voi todeta muuta kuin - pallosta on moneksi! Harva keksii jääkiekossa käytetylle mustalle lätkälle
muita urheilullisia käyttötarkoituksia.

Olisi mahtavaa löytää jokin uusi laji, mikä vieläpä pystyisi välttämään kaikki ikävät lieveilmiöt, mitä huippu-urheiluun liittyy. Saisiko vanhoja yhdistämällä aikaan jotain mielenkiintoista? Ehkä joku keksii juhannuksen tiimellyksessä jotain uutta - perinteisten mölkyn, tikanheiton tai kroketin tilalle. Jotain sellaista, mitä ei vielä ole. Kotitantereilta ne isot jutut joskus lähtevät. Valtakunnallista ja jännittävää makkaratikkupalloa odotellessa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Palaute ja mielipide, onko niillä eroa?

Etäilyä, tai sitten ei

Yläpölyt